De aankoop van een appartement

Volledige transparantie

U koopt het hotelappartement vrij op naam en er zijn zodoende geen aanvullende aankoopkosten zoals overdrachtsbelasting en notariskosten.

Jaarlijks krijgt u wel te maken met de onroerende zaakbelasting, deze bedraagt circa 0,0931% (tarief 2022).

Fiscale aspecten
Als toekomstig eigenaar van een hotelappartement in Otium is het belangrijk te weten wat de fiscale behandeling hiervan is. De fiscale regels zijn afhankelijk van het gebruik van het hotelappartement en de fiscale positief van de eigenaar. De vastgoedadviseurs van A-Leisure Recreatiemakelaars begeleiden u gedurende de verschillende stadia van het aankoopproces. Voor het project Otium maken we gebruik van de sterk in de recreatief vastgoed gespecialiseerde partner WEA Zuid-West. Voor verdere toelichtingen en uitwerking van belastingen zijn zij u graag van dienst. Tevens wordt in een separate flyer van WEA dieper op de fiscale aspecten ingegaan.Financiering
Het financieren van een hotelappartement kan voor u als investeerder interessant zijn. Wanneer u aankoopt om rendement te maken kunt u middels de zeer lage hypotheekrente een mooi hefboomeffect creëren. Voor de financiering van de aankoop van een hotelappartement gelden andere regels dan in het geval van de eigen woning. Daarnaast verstrekken lang niet alle geldverstrekkers in dit specifieke geval een financiering en zijn de onderlinge (rente)verschillen tussen de aanbieders ook groter dan bij reguliere geldverstrekkers van financieringen voor particuliere woonhuizen. Uiteraard kan ook altijd beoordeeld worden of de bestaande overwaarde van de eigen woning ingezet kan worden voor de financiering van de aankoop van het hotelappartement.
De Bruine Hypotheken is onze financiële dienstverlener met een echte no-nonsensmentaliteit, zij bespreken graag met u uw persoonlijke mogelijkheden.

Wanneer u tot aankoop overgaat doorlopen onze vastgoedadviseurs samen met u alle stappen van het aankoopproces, zij staan 7 dagen per week voor uw klaar!

 

 

Wij helpen u graag verder om uw wensen en mogelijkheden te onderzoeken.

Volledige transparantie

Daarom investeert u in Otium

Een zorgeloze investering

  • 15 jarige huurovereenkomst met ter keuze een vaste of variabele formule 
  • NIEUW: Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten
  • Variabele formule met een start rendement van 5%
  • Complete ontzorging voor u als eigenaar
  • Vrij op naam, derhalve geen overdrachtsbelasting of notariskosten
  • Hotelappartementen geschikt tot 4 of 6 personen
  • Uitgebreide faciliteiten met o.a.: wellness, casino en restaurant
  • Bij designer Outlet Roosendaal, Indoor Skydive, Het Hooihuis en Golfbaan
  • Prijzen vanaf € 139.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris