Faciliteiten Otium wellnesshotel Roosendaal

Faciliteiten

Benieuwd naar wat Otium wellnesshotel Roosendaal te bieden heeft? Bekijk al onze faciliteiten. 

Eten & Drinken

Otium beschikt over een hotelbar en -lounge waar ook een hapje gegeten kan worden. Deze ruimte biedt zitplaats voor ongeveer 30 gasten en grenst direct aan de ontvangstbalie. Daarnaast is er een groot restaurant bij het Vitae wellness resort waar ’s ochtends het ontbijt wordt geserveerd. De rest van de dag is het restaurant enkel geopend voor gasten met een wellness arrangement.

Wellness

Even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse drukte doe je bij Vitae wellness resort. De 1800m2 wellness is voorzien van sauna’s dompelbaden, kruidenbaden, binnen- en buitenbad en kenmerkt zich door de fantastische 3000m2 wellnesstuin.

Vergaderzalen

Hotel Otium Roosendaal beschikt over 9 multifunctionele vergaderzalen. Alle zalen zijn gelegen op de eerste verdieping en voorzien van de nodige vergadertools. De zalen variëren in grootte en zijn te huur vanaf 8 personen. Ben je met een grotere groep? Enkele zalen kunnen aan elkaar geschakeld worden, waardoor we in de grootste ruimte plaats hebben voor bijeenkomsten tot 100 personen.

Leisure Park Roosendaal

Otium is gelegen op Leisure Park Roosendaal, dat betekent alles binnen handbereik. Shoppen, groepsactiviteiten, wellness, skydiven, golfen. Je komt haast tijd tekort tijdens je verblijf.