Start voorverkoop 16 t/m 18 sept. 2021

Leisure-Resort Otium Roosendaal

In recreatiegebied De Stok in Roosendaal wordt een luxe leisure resort gerealiseerd met 127 slimme hotelappartementen. Uniek en innovatief aan de hotelappartementen is dat ze een flexibele dag- en nachtindeling hebben waardoor ze allen ruimte bieden aan 4 of 6 personen. Otium is gelegen aan de prachtige vijver van recreatiegebied De Stok, een unieke beleving van actief, culinair en ontspannend genieten.

127 hotelappartementen - prijzen vanaf € 125.000 v.o.n. excl. BTW

De bouw van Otium gaat starten!

Benieuwd naar het beschikbare aanbod? Bekijk het online via ons reserveringssysteem. Hier ziet u welke hotelappartementen nog te koop zijn.

 Leisure-Resort Otium Roosendaal

Daarom investeert u in Otium

Een zorgeloze investering

  • 15 jarige huurovereenkomst met ter keuze een vaste of variabele formule 
  • NIEUW: Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten
  • Variabele formule met een start rendement van 5%
  • Complete ontzorging voor u als eigenaar
  • Vrij op naam, derhalve geen overdrachtsbelasting of notariskosten
  • Hotelappartementen met dag- en nachtindeling voor 2 of 4 personen
  • Uitgebreide faciliteiten met o.a.: wellness, casino en restaurant
  • Bij designer Outlet Roosendaal, Indoor Skydive, Het Hooihuis en Golfbaan
  • Prijzen vanaf € 125.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris

Geïndexeerde netto huuropbrengst van 5%

Wanneer u investeert in Otium Leisure Resorts Roosendaal ontvangt u een huurovereenkomst voor 15 jaar met een keuze voor een vaste of vaste-variabele huuropbrengst. Bij de vaste huuropbrengst ontvangt u 15 jaar lang De eerste 5 volledige jaren + resterende maanden van het jaar ontvangt u een netto huuropbrengst van 5% + index gebaseerd op CPI. Na de periode van 5 jaar wordt uw huurovereenkomst variabel. Op basis van een quotiënt van het geheel aan 127 hotelappartementen krijgt u het rendement uitgekeerd.

Gezien de grote belangstelling en de prijsstijgingen in de bouwsector worden de koopsommen van de diverse hotelappartementen gefaseerd verhoogd. Er zijn nog enkele hotelappartementen tegen de huidige prijzen beschikbaar. Informeer snel voor deze laatste kansen.

Wist u dat het (deels) financieren van uw investering zeer interessant kan zijn? Vraag onze vastgoedadviseurs naar de mogelijkheden, ze zijn u graag van dienst!

Contact