Escape Room Roosendaal

Escape Room Roosendaal

Ontsnappen uit Escape Room Roosendaal

Voor avonturiers en liefhebbers van puzzels en uitdagingen is een bezoek aan de escape room een absolute must-do! Escape Roosendaal biedt een spannende en meeslepende ervaring. Waarbij deelnemers worden ondergedompeld in een intrigerend verhaal en worden uitgedaagd om samen te werken, hun brein te laten kraken en puzzels op te lossen om te ontsnappen binnen een bepaalde tijdslimiet.

Kom tot rust na je ontsnapping in één van de luxe hotelkamers van Otium Wellness Hotel Roosendaal en geniet van heerlijk eten en drinken tijdens jouw verblijf.

Arrangementen

Ontdek Otium Wellness Hotel Roosendaal

Otium Wellness Hotel Roosendaal is een nieuw hotel met 127 kamers in het Brabantse Roosendaal. Het hotel ligt midden op het Leisure Park Roosendaal waar volop vermaak is. Shoppen bij Designer Outlet Roosendaal, golfen bij Golfcentrum Roosendaal, lasergamen bij Playdôme Roosendaal, Indoor skydiven en vanaf april 2024 ook relaxen bij de inhouse wellness van Vitae Wellnessresorts Roosendaal. Alles op loopafstand van het hotel. Ook heerlijk eten en drinken is binnen handbereik. Op het terrein liggen restaurants het Hooihuis en Mazzeltov! Reden genoeg om Roosendaal te ontdekken.

otium-header.jpg
Otium spasuite
otium-wellness.jpg
Cheers room
sfeerbeelden.jpg
Otium hotelkamer
Reviews

Wat zeggen onze gasten?