Indoor Skydive Roosendaal

Indoor Skydive Roosendaal

Skydiven in Roosendaal

Voor de durfallen onder ons beschikt het Leisure Park Roosendaal ook over een Indoor Skydive. Indoor Skydive Roosendaal biedt een opwindende ervaring die de sensatie van vrije val nabootst, maar dan in een gecontroleerde en veilige omgeving. Deze faciliteit biedt een unieke kans voor avonturiers en sensatiezoekers om de sensatie van skydiven te ervaren zonder uit een vliegtuig te hoeven springen.

Combineer skydiven in Roosendaal met een luxe overnachting in Otium, op slechts 1 minuut loopafstand. Kom tot rust na je vrije val in onze wellness en geniet de volgende ochtend van een heerlijk ontbijt.

Arrangementen

Ontdek Otium Wellness Hotel Roosendaal

Otium Wellness Hotel Roosendaal is een nieuw hotel met 127 kamers in het Brabantse Roosendaal. Het hotel ligt midden op het Leisure Park Roosendaal waar volop vermaak is. Shoppen bij Designer Outlet Roosendaal, golfen bij Golfcentrum Roosendaal, lasergamen bij Playdôme Roosendaal, Indoor skydiven en vanaf april 2024 ook relaxen bij de inhouse wellness van Vitae Wellnessresorts Roosendaal. Alles op loopafstand van het hotel. Ook heerlijk eten en drinken is binnen handbereik. Op het terrein liggen restaurants het Hooihuis en Mazzeltov! Reden genoeg om Roosendaal te ontdekken.

otium-header.jpg
Otium spasuite
otium-wellness.jpg
Cheers room
sfeerbeelden.jpg
Otium hotelkamer
Reviews

Wat zeggen onze gasten?