Feestlocatie en restaurant Mazzeltov!

Feestlocatie en restaurant Mazzeltov!

Jouw feest bij Mazzeltov!

Mazzeltov! is geïnspireerd door de wereldwijde invloeden van urban streetfood, biedt deze jonge stad een smeltkroes van Midden-Oosterse, Mediterrane, Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse gerechten, met kleurrijke, eenvoudige en pure smaken. Ottolenghi heeft deze keuken wereldwijd bekend gemaakt, en nu brengen wij het naar Roosendaal! De feestzaal biedt een prachtig uitzicht over het water, met een eigen terras en chefs die je verrassen met heerlijke Tel Aviv-geïnspireerde gerechten. Naast dat het een fijne feestlocatie is, kun je er ook heerlijk lunchen, borrelen en dineren. 

Of je nu een bruiloft, personeelsfeest of festival organiseert, hier vier je iets bijzonders, omringd door familie en vrienden in een betoverende omgeving.

Combineer jouw lunch, diner, personeelsfeest, bruiloft en meer bij Mazzeltov! in Roosendaal met een overnachting in Otium Wellness Hotel. Otium ligt op 1 minuut wandelafstand van Mazzeltov! Roosendaal.

Arrangementen

Ontdek Otium Wellness Hotel Roosendaal

Otium Wellness Hotel Roosendaal is een nieuw hotel met 127 kamers in het Brabantse Roosendaal. Het hotel ligt midden op het Leisure Park Roosendaal waar volop vermaak is. Shoppen bij Designer Outlet Roosendaal, golfen bij Golfcentrum Roosendaal, lasergamen bij Playdôme Roosendaal, Indoor skydiven en vanaf april 2024 ook relaxen bij de inhouse wellness van Vitae Wellnessresorts Roosendaal. Alles op loopafstand van het hotel. Ook heerlijk eten en drinken is binnen handbereik. Op het terrein liggen restaurants het Hooihuis en Mazzeltov! Reden genoeg om Roosendaal te ontdekken.

otium-header.jpg
Otium spasuite
otium-wellness.jpg
Cheers room
sfeerbeelden.jpg
Otium hotelkamer
Reviews

Wat zeggen onze gasten?