Playdôme Roosendaal: Karten voor slechts €32,50 p.p.

Playdôme Roosendaal: Karten voor slechts €32,50 p.p.

Het perfecte teamuitje met lasergamen en meer

Ben je op zoek naar een locatie voor een uniek uitje? Voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, een vrijgezellenfeest of vriendenuitje ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. In het overdekte Multi Activity Center bieden zij hakbijlwerpen, hyperbowlen, lasergamen, EscapeBox, shuffleboarden en playkarten aan, en kun je daarna dineren in het eigen restaurant RoosenAIm. Een perfecte locatie voor elk gezelschap.

Wil je direct overnachten na je uitje? Boek dan jouw overnachting bij Otium en geniet van een luxe verblijf met een heerlijk ontbijt de volgende ochtend. Otium ligt op slechts 2 meter afstand van Playdôme Roosendaal.

Arrangementen

Ontdek Otium Wellness Hotel Roosendaal

Otium Wellness Hotel Roosendaal is een nieuw hotel met 127 kamers in het Brabantse Roosendaal. Het hotel ligt midden op het Leisure Park Roosendaal waar volop vermaak is. Shoppen bij Designer Outlet Roosendaal, golfen bij Golfcentrum Roosendaal, lasergamen bij Playdôme Roosendaal, Indoor skydiven en vanaf april 2024 ook relaxen bij de inhouse wellness van Vitae Wellnessresorts Roosendaal. Alles op loopafstand van het hotel. Ook heerlijk eten en drinken is binnen handbereik. Op het terrein liggen restaurants het Hooihuis en Mazzeltov! Reden genoeg om Roosendaal te ontdekken.

otium-header.jpg
Otium spasuite
otium-wellness.jpg
Cheers room
sfeerbeelden.jpg
Otium hotelkamer
Reviews

Wat zeggen onze gasten?