Omgeving & locatie

Gelegen in veelzijdig recreatiegebied

Roosendaal
De Stok is gelegen aan de rand van Roosendaal, een bourgondische 750 jaar oude stad in het hart van West-Brabant. In deze stad is van alles te zien en beleven. Zo is er volop natuur en kan men naar hartenlust winkelen in het stadscentrum of bij het luxe ‘Designer Outlet Roosendaal’. Met onder meer ’s werelds grootste pumptrack-circuit en natuurlijk de indoor skydive faciliteit biedt Roosendaal ook volop sensatie en sportieve uitdaging. Dit alles vraagt om een culinaire afsluiting van de enerverende dag in een van de vele restaurants en cafés die Roosendaal rijk is. Hier kunnen gasten zich onderdompelen in bourgondisch genieten en Brabantse gezelligheid.

Grote steden
Wanneer we nog iets verder uitzoomen, is te zien dat Otium ideaal gelegen is tussen de wereldsteden Rotterdam en Antwerpen. Door de directe ligging aan de A17 en A58 bevinden beide steden zich op slechts een half uur reistijd. En in slechts twintig minuten staat men in het hartje van winkelstad Breda. Dagjes weg en zakelijke ontmoetingen liggen vanuit Otium dan ook binnen handbereik.

 

Zonnig Zeeland
Roosendaal is bovendien de ideale uitgangsbasis voor een uitstapje naar Zeeland met zijn kilometerslange stranden, gezellige kustplaatsjes, authentieke dorpen en uitnodigende steden.

Recreatiegebied De Stok
In deze Brabantse hotspot bevinden zich tal van sport-, entertainment-, winkel-, wellness- en horecafaciliteiten. Zo kunt u heerlijk een dagje shoppen bij Designer Outlet Roosendaal, 18 holes langs bij het Golfcentrum, dineren bij één van de diverse restaurants, met de kinderen langs de Skydive of het gloednieuwe Playdôme.

Shopping becomes leisure
Gemeente Roosendaal heeft samen met diverse partijen een ambitieuze gebiedsvisie voor het recreatiegebied De Stok opgesteld. De komende jaren, tijdens de bouw van Otium, krijgt De Stok een flinke facelift.  De complete omgeving wordt naar een hoger niveau getild en alle faciliteiten worden met elkaar verbonden. Zo ontstaat er één groot shop- en leisure-centrum waar gasten een echte totaalbeleving ervaren. Dit is werkelijk uniek in Nederland.

Gelegen in veelzijdig recreatiegebied

Wij helpen u graag verder om uw wensen en mogelijkheden te onderzoeken.

Gelegen in veelzijdig recreatiegebied

Daarom investeert u in Otium

Een zorgeloze investering

  • 15 jarige huurovereenkomst met ter keuze een vaste of variabele formule 
  • NIEUW: Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten
  • Variabele formule met een start rendement van 5%
  • Complete ontzorging voor u als eigenaar
  • Vrij op naam, derhalve geen overdrachtsbelasting of notariskosten
  • Hotelappartementen met dag- en nachtindeling voor 2 of 4 personen
  • Uitgebreide faciliteiten met o.a.: wellness, casino en restaurant
  • Bij designer Outlet Roosendaal, Indoor Skydive, Het Hooihuis en Golfbaan
  • Prijzen vanaf € 125.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris