Omgeving & locatie

Gelegen in veelzijdig recreatiegebied

Otium is gelegen in De Stok aan de rand van Roosendaal, een bourgondische 750 jaar oude stad in het hart van West-Brabant. In deze stad is van alles te zien en te beleven. Zo is er volop natuur en kan men naar hartenlust winkelen in het stadscentrum of bij het luxe ‘Designer Outlet Roosendaal’.

Recreatiegebied De Stok
In deze Brabantse hotspot bevinden zich tal van sport-, entertainment-, winkel-, wellness- en horecafaciliteiten. Zo kunt u heerlijk een dagje shoppen bij Designer Outlet Roosendaal, 18 holes langs bij het Golfcentrum. Met onder meer ’s werelds grootste pumptrack-circuit en natuurlijk de indoor skydive faciliteit biedt Roosendaal ook volop sensatie en sportieve uitdaging. Dit alles vraagt om een culinaire afsluiting van de enerverende dag in een van de vele restaurants en cafés die Roosendaal rijk is. Hier kunnen gasten zich onderdompelen in bourgondisch genieten en Brabantse gezelligheid.

Shopping becomes leisure
Gemeente Roosendaal heeft samen met diverse partijen een ambitieuze gebiedsvisie voor het recreatiegebied De Stok opgesteld. De komende jaren, tijdens de bouw van Otium, krijgt De Stok een flinke facelift. Onder andere de entree wordt volledig vernieuwd, een uitbreiding van de parkeergarage, opzet van het Playdome, een Kids Play Area en diverse activiteiten rondom de grote vijver. De complete omgeving wordt naar een hoger niveau getild en alle faciliteiten worden met elkaar verbonden. Zo ontstaat er één groot shop- en leisure-centrum waar gasten een echte totaalbeleving ervaren. Dit is werkelijk uniek in Nederland

Grote steden
Wanneer we nog iets verder uitzoomen, is te zien dat Otium ideaal gelegen is tussen de wereldsteden Rotterdam en Antwerpen. Door de directe ligging aan de A17 en A58 bevinden beide steden zich op slechts een half uur reistijd. En in slechts twintig minuten staat men in het hartje van winkelstad Breda. Dagjes weg en zakelijke ontmoetingen liggen vanuit Otium dan ook binnen handbereik.

Zonnig Zeeland
Roosendaal is bovendien de ideale uitgangsbasis voor een uitstapje naar Zeeland met zijn kilometerslange stranden, gezellige kustplaatsjes, authentieke dorpen en uitnodigende steden.

Gelegen in veelzijdig recreatiegebied

Bezienswaardigheden

Gelegen in veelzijdig recreatiegebied

Golfcentrum Roosendaal

Een golfcentrum voor jong en oud, ervaren golfers en beginnelingen, zakelijk en privé. Het centrum beschikt over een 18 holes golfbaan, driving range en indoor golfsimulatoren. Het is een uitdagende en technische baan voor de echte liefhebber en tevens een geschikte golfbaan voor de beginnende golfer. Met de prachtige horecagelegenheid LOOF! verrassen zij hun gasten iedere dag. Je kunt er terecht om op een sfeervolle locatie te eten, drinken, feesten en vergaderen. 

Gelegen in veelzijdig recreatiegebied

Restaurant Hooihuis

Door Misset Horeca werd dit restaurant al eens bekroond met de felbegeerde titel ‘Het beste terras van Nederland’. Mensen komen van heinde en verre om bij Het Hooihuis te dineren. Bij restaurant het Hooihuis staat genieten van het smakelijke leven al jaar en dag centraal. Met dagverse gerechten, zo veel mogelijk biologisch en seizoensgericht geven ze kleur aan jouw bord. Tussen de activiteiten door welkom voor een heerlijke lunch en een fijne plek om na een actieve of rustige dag te genieten van een seizoensgebonden diner.

Gelegen in veelzijdig recreatiegebied

Designer Outlet Roosendaal

Een van de slechts drie Nederlandse outletcentra. Met meer dan 75 winkels is het de ideale plek voor een gezellig dagje shoppen met Designermerken als Nike, Levi’s, Guess en Calvin Klein zijn hier vertegenwoordigd).

Tussen het winkelen door kun je even bijkomen en genieten van een verse lunch bij La Place of uitgebreid diner bij Trattoria Rosa. Ook vind je bij Designer Outlet Roosendaal een vestiging van Dunkin’ Donuts, zodat je de lekkerste donuts gewoon mee naar huis kunt nemen!