Over ons

Maarten van Kempen, mede bekend van fitnessketen Fitland, is initiatiefnemer van Otium Leisure Resort Roosendaal. Hij zoekt altijd naar een bijzonder kenmerk. In Mill bijvoorbeeld is er een wellnessboot, die wordt vergezeld door een origineel marinevliegtuig. Als bijzonderheid in Goes wordt de combinatie met de duiksport aangeboden. Dat is voor die sport echt uniek. Bij Otium is dit de combinatie van een centrale ligging in een veelzijdig recreatiegebied. Met de bouw van Otium Leisure Resort Roosendaal wordt straks 1.800 m2 aan wellnessfaciliteiten gerealiseerd met een prachtige wellnesstuin van circa 3.000 m2. Wellness, fitness, buitensporten en shoppen komen optimaal samen.

“Bij alle hotels die ik al gerealiseerd heb, speelt de omgeving een zeer belangrijke rol. Gastbeleving begint of eindigt immers niet in je hotel, alles eromheen zorgt voor de totaalbeleving. Wat dat betreft was deze locatie, De Stok in Roosendaal, een ware inkopper. Alles, maar dan ook alles is er, de mogelijkheden zijn ongekend! Het realiseren van een hotel hier was gewoon een logisch gevolg, het laatste puzzelstukje dat het geheel compleet maakt.’’

—   Maarten van Kempen   —  

 

 

 

Brochure aanvragen

 

A-Leisure Recreatiemakelaars

A-Leisure Recreatiemakelaars is de specialist in het verkopen van recreatief vastgoed in binnen- en buitenland. A-Leisure combineert hierbij de kracht van de meest professionele spelers in de markt met een onafhankelijk advies over wat het beste bij u past.

 

Uw specialist in recreatief onroerend goed

Investeren in recreatief onroerend goed kan om verschillende redenen. Er zijn kopers die een stukje eigen gebruik combineren met verhuren en anderen kopen uitsluitend voor het rendement.

Deze laatste groep kopers is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Steeds meer particulieren zien de vele voordelen van het investeren in recreatief onroerend goed: solide stenen, een mooie jaarlijkse huuropbrengst en diverse aantrekkelijke fiscale voordelen. Onze vastgoedadviseurs bieden advies op maat en nemen graag de mogelijkheden in Otium Lofts Roosendaal met u door.

Wij helpen u graag verder om uw wensen en mogelijkheden te onderzoeken.

Sales team

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief