Over Otium

Over Otium

Otium Wellness Hotel in Roosendaal

In het recreatiegebied aan de rand van Roosendaal, een bourgondische 750 jaar oude stad in het hart van West-Brabant, is eind 2023 het luxe Otium Wellness Hotel gerealiseerd. Het biedt 127 moderne en hotelkamers waar in ieder detail is gedacht aan comfort en het de gasten daarom aan niets zal ontbreken. Het is bovendien de ultieme optelsom van hotelkamers en een breed scala aan faciliteiten, waaronder een in-house casino (opent medio 2024), horeca en wellness. In combinatie met de unieke ligging zal het resort zowel toeristen, dagjesmensen als zakelijke gasten aanspreken.

Missie en visie

Een gezond en gelukkig bestaan begint bij goed zorgen voor jezelf. Wij geloven dat regelmatig je rust pakken en even écht ontspannen bijdraagt aan een gezonde leefstijl. Hierdoor zit je niet alleen lekkerder in je vel, maar haal je ook nog eens het beste uit je werk en privé.

Otium Wellness Hotel in Roosendaal wil haar gasten graag een ontspannen verblijf bieden, waar men zich snel thuis voelt. Dit doen we door het ontzorgen van de gast en de service snel en soepel te laten verlopen. Het altijd enthousiaste en behulpzame karakter van het Otium team speelt hierin een grote rol, maar ook het gebruik van moderne snufjes draagt hieraan bij. De luxe sfeer met als thema ‘bos & natuur’ maakt het ontspannen verblijf compleet. Onze missie? Het meest complete wellness hotel van Nederland worden voor een verblijf waar gasten kunnen ontdekken, ontmoeten en ontspannen.

Over Otium

Over Otium

Jouw vragen, onze antwoorden

Veelgestelde vragen

Welkom bij Otium Wellness Hotel Roosendaal, waar we begrijpen dat vragen de sleutel zijn tot een zorgeloos verblijf. 

Over Otium

Kom jij bij ons werken?

Vacatures

Ontdek spannende carrièremogelijkheden bij Otium Wellness Hotel Roosendaal! We zijn op zoek naar gepassioneerde individuen die ons team willen versterken en samen streven naar uitmuntendheid in gastvrijheid.

Ontdek Otium Wellness Hotel Roosendaal

Otium Wellness Hotel Roosendaal is een nieuw hotel met 127 kamers in het Brabantse Roosendaal. Het hotel ligt midden op het Leisure Park Roosendaal waar volop vermaak is. Shoppen bij Designer Outlet Roosendaal, golfen bij Golfcentrum Roosendaal, lasergamen bij Playdôme Roosendaal, Indoor skydiven en relaxen bij (inhouse) Vitae Wellnessresorts Roosendaal. Alles op loopafstand van het hotel. Ook heerlijk eten en drinken is binnen handbereik. Op het terrein liggen restaurants het Hooihuis en Mazzeltov! Reden genoeg om Roosendaal te ontdekken.

Otium spasuite
otium-wellness.jpg
Cheers room
Otium hotelkamer
Reviews

Wat zeggen onze gasten?