Veelgestelde vragen

Welkom bij Otium Wellness Hotel Roosendaal, waar we begrijpen dat vragen de sleutel zijn tot een zorgeloos verblijf. Hier op onze veelgestelde vragen pagina streven we ernaar om al je vragen te beantwoorden en je voor te bereiden op een onvergetelijke ervaring bij Otium Wellness Hotel in Roosendaal. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Bereikbaarheid

Onze font desk is telefonisch(per 2 januari 2024) en per mail te bereiken van 7:00 – 23:00 uur. ’s Nachts is onze nachtportier voor noodgevallen bereikbaar. Tot die tijd kunt u een mail sturen naar info@otium.nl

Wij beschikken per medio 2024 over 80 betaalde parkeerplaatsen direct naast het hotel. Kosten hiervoor bedragen 15 euro per dag. (van incheck tot uitchecktijd). Op de rest van het park kun je kosteloos parkeren, maar afhankelijk van de drukte kan het dan zijn dat je een stukje moet wandelen tot aan het hotel.

Helaas is het hotel nog niet met het OV te bereiken. Wanneer je op station Roosendaal arriveert pak je het best bus 112 richting Bergen op Zoom, je stapt af bij halte Designer outlet Roosendaal. Vanaf hier is het nog een klein kwartiertje wandelen naar het hotel.

De reguliere inchecktijd is 15:00 uur. Wens je al eerder gebruik te maken van de kamer? Overleg of een early check-in (+15 euro) mogelijk is op jouw aankomstdag.

De reguliere uitchecktijd is 11:00 uur. Wens je langer gebruik te maken van de kamer? Boek dan direct bij je reservering al een lazy day (+ €15) en maak tot 13:00 uur gebruik van de kamer.

Om een hotelkamer te kunnen reserveren dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

Nee, Otium hotel Roosendaal ontvangt geen huisdieren. Heeft u een hulphond? Deze is uiteraard welkom, maar dit horen wij graag wanneer u reserveert. 

Wanneer je een non-refundable reservering hebt, betekent dit dat je een voordeliger tarief hebt geboekt dat niet meer te annuleren is. 

  • Het reguliere tarief te annuleren tot 24 uur voor aankomst, wordt dan ook 24 uur voor aankomst afgeschreven.
  • Non-refundable tarief is niet annuleerbaar.
  • Flexibel tarief is tot 12:00 uur op de dag van aankomst te annuleren.
  • Arrangementen zijn tot 24 uur voor aankomst te annuleren of wijzigen. Annuleer je na die tijd dan wordt 100% van de reservering alsnog belast.

Wellness resort

Vitae wellness Roosendaal is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. 

Er wordt geen badkleding gedragen in de wellness. Enkel op de wekelijkse badkleding mag dag is dit toegestaan. Dit is op de donderdag. Wij adviseren echter i.v.m. de hygiëne en de kwaliteit van de saunabanken om geen badkleding te dragen.

Nee, dit is niet toegestaan. Enkel een flesje water is toegestaan om mee te nemen. Wij hebben uiteraard een wellness restaurant en lounge waar we je graag voorzien van een hapje en drankje.

Ja, op zondag zijn kinderen vanaf 4 jaar welkom tot 18:00 uur. Let op: zondag is geen badkleding-mag-dag. 

Eten & Drinken

Het ontbijtbuffet wordt op weekdagen geserveerd van 7:00 – 10:00 uur en op weekenddagen van 8:00 – 10:30 uur. Moet je al vroeg vertrekken voor bijvoorbeeld je werk en wil je vroeger ontbijten? Vraag onze front desk naar de mogelijkheden.

De hotelbar is dagelijks geopend van 7:00 tot 23:00 uur. 

Reviews

Wat zeggen onze gasten?