Verhuur, rendement & eigen gebruik

Investering met volledige ontzorging

Waar investeren in recreatief onroerend goed soms samengaat met zorgen over verhuur en beheer, is daar bij Otium Leisure Resorts geen sprake van. De ervaren exploitant neemt u alles uit handen. Hier wordt onder andere onder verstaan: onderhoud, beheer, vervanging inventaris, verzekering, marketing, etc. U ontvangt per kwartaal achteraf uw huurinkomsten en het enige voor uw rekening is de onroerende zaak belasting. Een investering zonder zorgen.

Vergoeding gedurende de bouw
Otium Leisure Resort Roosendaal is een nieuwbouw project. De betaling van het hotelappartement gebeurt in termijnen. Gedurende de periode van bouw ontvangt u 1,5% vergoeding op de, conform de koop-en aannemingsovereenkomst, betaalde termijnen.

Geïndexeerde huuropbrengst van 5%
U ontvangt de eerste 5 jaar na oplevering een op jaarbasis een vastgestelde huuropbrengst. Deze is gelijk aan 5% rendement op uw investering in het hotelappartement met bijbehorend inventaris. De huurprijs wordt ieder jaar geïndexeerd overeenkomstig de consumentenprijsindex (CPI) alle huishoudens. De indexatie wordt voor de eerste keer toegepast op 1 januari 2024.

Variabele huuropbrengst van 3%+ 
In de opvolgende periode van 10 jaar profiteert u direct van de omzet en prestaties van het hotelresort. Uw huurinkomsten worden berekend op basis van de verhuuromzet van alle 127 hotelappartementen tezamen. U deelt hierin met een vastgestelde quotiënt mee in de totale verhuuromzet. Deze wordt achteraf na het lopende jaar berekend. Tijdens het lopende jaar wordt u alvast een huuropbrengst van 3% uitgekeerd. Deze inkomsten zijn gegarandeerd en ongeacht de verhuuromzet. Na het lopende jaar ontvangt u het meerdere, de huur berekend op basis van de verhuuromzet minus de gegarandeerde vaste huurinkomsten.

Volledige transparantie
Otium keert u een vooraf vastgelegde huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is. Daarnaast worden de variabele huurinkomsten inzichtelijk gemaakt door het opmaken van een specificatie welke door een accountant of vergelijkbare beroepsgroep wordt geaccordeerd.

Eigen gebruik
Als eigenaar van een hotelappartement kunt u 2x per jaar buitenom de schoolvakanties een weekend of midweek tegen een zeer gereduceerd tarief genieten van de luxe en comfort die Otium Leisure Resort Roosendaal u te bieden heeft. Wenst u iets meer eigen gebruik of wilt u in het hoogseizoen verblijven kunt u tegen inlevering van rendement ook nog opteren voor extra verblijf.

Profiteer bij financiering van hefboom op investering

Het financieren van een hotelappartement kan voor u als investeerder interessant zijn. Wanneer u aankoopt om rendement te maken kunt u middels de zeer lage hypotheekrente een mooi hefboomeffect creëren. Middels onderstaande voorbeelden geven wij u een indruk van de kosten en opbrengsten bij het (deels) financieren van uw investering.

Voorbeeld 1 : 1 hotelappartement, totaal investering € 150.000,-

Eigen inbreng: € 25.000,-
Lening 20 jaar: +- € 593,- per maand
Gegarandeerde minimale en geïndexeerde huurinkomsten: € 625,- per maand.

Informatiegesprek inplannen

Voorbeeld 2 :
2 hotelappartementen totaal investering € 300.000,-

Eigen inbreng: € 100.000,-
Lening 15 jaar: +- € 1.215,- per maand
Gegarandeerde minimale en geïndexeerde huurinkomsten: € 1.250,- per maand

Informatiegesprek inplannen

Voorbeeld 3 :
4 hotelappartementen totaal investering € 600.000,-

Eigen inbreng: € 240.000,-
Lening 15 jaar: +- € 2.185,- per maand
Gegarandeerde minimale en geïndexeerde huurinkomsten: € 2.500,- per maand.

Informatiegesprek inplannen

Wij helpen u graag verder om uw wensen en mogelijkheden te onderzoeken.

Investering met volledige ontzorging

Daarom investeert u in Otium

Een zorgeloze investering

  • State of the art luxe leisure resort gelegen op een A-Locatie
  • Geïndexeerde huurinkomsten van 5% over uw investering
  • Langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar
  • Luxe en ‘Smart’ hotelappartementen voor 4 tot 6 gasten
  • Uitgebreide faciliteiten met o.a.: Wellness, casino en restaurants
  • Nabij Designer Outlet Roosendaal, Indoor Skydive, Jump park en Golfclub