Investeren in groei en mogelijkheden

Voor investeerders

In het recreatiegebied De Stok in Roosendaal wordt een luxe leisure resort gerealiseerd met 127 hotelkamers. Otium Wellness Hotel Roosendaal wordt bovendien de ultieme optelsom van hotelkamers en een breed scala aan faciliteiten, waaronder een in-house casino, horeca en wellness. In combinatie met de unieke ligging zal het resort zowel toeristen, dagjesmensen als zakelijke gasten aanspreken. Dit zorgt voor een goede bezettingsgraad en daarmee voor een aantrekkelijk rendement op uw investering.

Een zorgeloze investering met netto rendement

Waar investeren in recreatief vastgoed soms samengaat met zorgen over verhuur en beheer, is daar bij Otium Wellness Hotel Roosendaal geen sprake van. De ervaren exploitant neemt u alles uit handen, ook toekomst onderhoud en vervanging van het interieur.

De hotelkamers bieden u een langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar met een geïndexeerd netto rendement. Daarnaast worden de hotelappartementen vrij op naam verkocht, waardoor u geen overdrachtsbelasting bent verschuldigd.

De bouw is bijna klaar! Het moment om te investeren is nu!

Het officiële startsein is gegeven en de bouw van Otium Wellness Hotel Roosendaal is op 22 september 2022 gestart! De opening staat gepland voor december 2023. Wanneer u nu een hotelappartement binnen dit project aankoopt ontvangt u direct rendement op uw investering! Genoeg reden om een investering binnen Otium Wellness Hotel Roosendaal te overwegen. 

Daarom investeert u in Otium Wellness Hotel Roosendaal

Een zorgeloze investering

Volledige transparantie

Otium keert u vooraf een vastgelegde huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is. Daarnaast worden de variabele huurinkomsten inzichtelijk gemaakt voor u. Wanneer u investeert in Otium Wellness Hotel Roosendaal heeft u de keuze uit 2 verschillende verhuurformules. Beiden bieden u een langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar.

De vaste formule biedt u een vast geïndexeerd rendement van 4,75% op uw investering. Bij de variabele formule ontvangt u de eerste 5 volledige jaren + resterende maanden van het jaar een netto geïndexeerd rendement van 5%. Na de periode van 5 jaar wordt uw huurovereenkomst variabel.

Benieuwd of een investering in Otium Wellness Hotel Roosendaal voor u interessant is? Vraag vrijblijvend de brochure aan!

Brochure aanvragen

Dam 13, 4461 HV Goes
0113 - 22 84 60
mail@aleisure.nl


Vrijblijvende brochure aanvragen

Het invullen van je voornaam is verplicht
Het invullen van je achternaam is verplicht
Het invullen van je e-mailadres is verplicht
Het invullen van je telefoonnummer is verplicht
Je moet akkoord gaan met deze voorwaarden om het formulier te kunnen verzenden

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht.
Geen vergunningsplicht voor deze activiteit. image/svg+xml
Reviews

Wat zeggen onze gasten?