Zakelijk overnachten - longstay

Zakelijk overnachten - longstay

Zakelijk overnachten in Roosendaal

Ontdek het Otium Wellness Hotel Roosendaal, gelegen op Leisure Park Roosendaal.  Zowel de comfortabele als luxe kamers zijn volledig uitgerust voor een aangenaam zakelijk verblijf in een hotel in Roosendaal. Met 127 kamers die voorzien zijn van een kitchenette met spoelbak en magnetron, hoef je niet elke avond buiten de deur te dineren.

Leisure Park Roosendaal

Voor een heerlijke maaltijd buiten de deur bevinden restaurants zoals het Hooihuis en Mazzeltov! zich op slechts 2 minuten loopafstand van het hotel. Op het Leisure Park Roosendaal is naast het sporten bij The Upper Club genoeg te doen, sla een balletje bij Golfcentrum Roosendaal of maak 's avonds nog een rondje over het Designer Outlet Roosendaal, welke dagelijks tot 20:00 uur geopend is.

Het hotel ligt op slechts 2 autominuten van de A58 en A17, nabij het bedrijventerrein de Borchwerf. Gratis parkeren is mogelijk op het Leisure Park of op de betaalde parkeerplaats direct naast het hotel.

Let's meet!

Interesse en vrijblijvend een offerte opvragen? Vul het formulier onder aan deze pagina in en wij nemen snel contact met je op. Ons team staat klaar om je vrijblijvend een rondleiding te geven in het hotel. En met prijsafspraken die al mogelijk zijn vanaf 25 overnachtingen op jaarbasis, bieden we aantrekkelijke zakelijke arrangementen voor zakelijk overnachten in Brabant.

Vraag offerte aan

Arrangementen

Zakelijk overnachten - longstay

Bijzondere vergaderruimte of meerdaagse vergadering?

Vergaderen

Een compleet verzorgd vergaderarrangement? Dat kan. Kies één van onze pakketten, een passende zaal en schuif voor lunch of diner aan bij restaurant Mazzeltov of restaurant Het Hooihuis op nog geen 2 minuten lopen van ons hotel. Uiteraard regelen wij alles van A tot Z.  

Ontdek Otium Wellness Hotel Roosendaal

Otium Wellness Hotel Roosendaal is een nieuw hotel met 127 kamers in het Brabantse Roosendaal. Het hotel ligt midden op het Leisure Park Roosendaal waar volop vermaak is. Shoppen bij Designer Outlet Roosendaal, golfen bij Golfcentrum Roosendaal, lasergamen bij Playdôme Roosendaal, Indoor skydiven en vanaf april 2024 ook relaxen bij de inhouse wellness van Vitae Wellnessresorts Roosendaal. Alles op loopafstand van het hotel. Ook heerlijk eten en drinken is binnen handbereik. Op het terrein liggen restaurants het Hooihuis en Mazzeltov! Reden genoeg om Roosendaal te ontdekken.

otium-header.jpg
Otium spasuite
otium-wellness.jpg
Cheers room
sfeerbeelden.jpg
Otium hotelkamer

Otium informatie

Vul je bedrijfsnaam in
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je telefoonnummer in waar we je op kunnen bereiken
Vul je e-mailadres in waar we je op kunnen bereiken
Selecteer een geldige datum
Reviews

Wat zeggen onze gasten?