Faciliteiten bij Otium Wellness Hotel Roosendaal

Faciliteiten

Overnacht je binnenkort bij Otium Wellness Hotel Roosendaal? Bij Otium Wellness Hotel Roosendaal geniet je niet alleen van luxe faciliteiten op je kamer of suite, maar ook in het hotel. Ben je nieuwsgierig naar ons restaurant, de vergaderzalen of het huren van een fiets? Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken, kun je op deze pagina alle faciliteiten van Otium Wellness Hotel Roosendaal bekijken.

Restaurant, hotelbar en lounge

Otium Wellness Hotel Roosendaal beschikt over sfeervolle een hotelbar- en lounge waar je kunt genieten van diverse heerlijke gerechten van onze menukaart. Daarnaast is er een groot restaurant in het hotel bij het wellnessresort waar in de ochtend het ontbijt wordt geserveerd. De rest van de dag is dit restaurant enkel geopend voor gasten met een wellness arrangement. 

Inhouse wellnessresort

Tijdens jouw verblijf heb je de mogelijkheid om te ontspannen door gebruik te maken van het inhouse wellnessresort van Otium Wellness Hotel Roosendaal. Deze beschikt onder andere over sauna's, diverse zwembaden, dompelbaden, een unieke wellnesstuin en meer. Boek jouw wellness bij jouw overnachting of ter plekke in het hotel. 

Vergaderzalen

Otium Wellness Hotel Roosendaal beschikt over 9 multfunctionele vergaderzalen. Alle zalen zijn gelegen op de eerste verdieping van het hotel en zijn voorzien van juiste tools. De zalen variëren in grootte en zijn te huur vanaf 8 personen. Ben je met een grotere groep? Enkele zalen kunnen aan elkaar geschakeld worden, waardoor we in de grootste ruimte plaats hebben voor bijeenkomsten tot 100 personen.

Verken de omgeving per fiets

Wil je de omgeving van het hotel per fiets verkennen? Dan kun je bij de receptie verschillende soorten fietsen huren. Wil je graag op een elektrische fiets of liever een normale fiets? De e-bikes zijn te huur voor 25 euro per dag en de normale fietsen huur je voor 12,50 euro per dag.

Reviews

Wat zeggen onze gasten?