Wellness

Wellness

Kom tot rust in de wellness

Ontsnap volledig aan de alledaagse drukte en verwen jezelf bij Otium Wellness Hotel met inhouse Vitae Wellnessresort. Onze 1800 m² wellnessfaciliteit omvat sauna's, dompelbaden, kruidenbaden, binnen- en buitenbaden, en wordt gekenmerkt door onze prachtige 3000 m² wellnesstuin.

Om echt even weg te zijn, boek je een wellness arrangement met overnachting. 

Ook voor een dagje sauna en wellness ben je van harte welkom. Boek je dagticket voor een spa dag of arrangement eenvoudig via de website van Vitae Wellnessresort Roosendaal. Let op, bij Vitae Wellnessresort is badkleding niet toegestaan, behalve op de speciale badkleding-mag-dagen.


Vitae Openingsarrangement

Even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse drukte doe je bij Vitae Wellnessresort Roosendaal in Otium. Met het ruime aanbod aan sauna’s, baden, de ruime tuin en mogelijkheid tot beautybehandelingen en massage’s kom je helemaal tot rust. 

  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Toegang tot de wellness op dag van aankomst
  • Gebruik van badjassen, handdoeken en slippers
  • 2-gangen diner (hoofdgerecht en dessert naar keuze)

Te boeken op basis van beschikbaarheid voor een verblijf vanaf 15 april t/m 31 mei 2024. Prijs gebaseerd op basis van 2 personen per kamer. 

Wellness

Wellness

Belevenissen & beauty

De wellness heeft ook diverse beauty behandelingen. Boek een hammam- of rasulsessie en dompel jezelf onder in een ontspannend ritueel. Reserveer ook vooraf jouw massage of gezichtsbehandeling.
Wellness

Baden

De wellness beschikt over een binnen zwembad, een buitenzwembad, een koud- en warm dompelbad en een stoombad.
Wellness

Rustruimte

Neem tijdens je dagje wellness ook eens écht de tijd om uit te rusten. De wellness beschikt over twee rustruimtes, een kleinere en een ruime rustruimte met een unieke cocoonwand.
Wellness

Sauna

De wellness o.a. heeft een zoutsteen-, Finse-, natuur- en panorama sauna en tevens een opgietcabine waar gedurende de dag diverse opgietrituelen plaatsvinden. Boek jouw overnachting met sauna.
Wellness

Wellnesstuin

De wellness beschikt over een unieke wellnesstuin die uitkijkt over het meer. Je vindt hier een ruime ligweide met luxe bedjes en een boomhut met sauna.

Ontdek Otium Wellness Hotel Roosendaal

Otium Wellness Hotel Roosendaal is een nieuw hotel met 127 kamers in het Brabantse Roosendaal. Het hotel ligt midden op het Leisure Park Roosendaal waar volop vermaak is. Shoppen bij Designer Outlet Roosendaal, golfen bij Golfcentrum Roosendaal, lasergamen bij Playdôme Roosendaal, Indoor skydiven en vanaf april 2024 ook relaxen bij de inhouse wellness van Vitae Wellnessresorts Roosendaal. Alles op loopafstand van het hotel. Ook heerlijk eten en drinken is binnen handbereik. Op het terrein liggen restaurants het Hooihuis en Mazzeltov! Reden genoeg om Roosendaal te ontdekken.

otium-header.jpg
Otium spasuite
otium-wellness.jpg
Cheers room
sfeerbeelden.jpg
Otium hotelkamer
Reviews

Wat zeggen onze gasten?